Μελέτη
Η εταρία ΤΕΚΑ aluminium EXALCO και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της μπορεί να σας προτείνει λύσεις που ανταποκρίνονται στις δομικές απαιτήσεις του χώρου σας, καθοδηγώντας σας στην επιλογή του ιδανικού κουφώματος βάση των αναγκών σας.
Η πρόταση της εταιρείας αναφέρεται στον τύπο και το υλικό των κουφωμάτων, τα οποία διακρίνονται σε:

· ανοιγόμενα ή συρόμενα,
· συμβατικά ή θερμοδιακοπτόμενα
· ρολά ή παντζούρια,
· αίθρια κατασκευή, υαλοπέτασμα

Η σωστή μελέτη του έργου σας είναι βασική προϋπόθεση για μια καλή συνεργασία γι’αυτό και το προσωπικό μας φροντίζει από την αρχή ώστε ο πελάτης να είναι ενήμερος για το τελικό κόστος της κατασκευής, το χρόνο παράδοσης του έργου και φυσικά τα απαραίτητα πιστοποιητικά εγγυήσεων που θα συνοδεύουν τα παραγόμενα προϊόντα.
Κατασκευή
Η εταιρία ΤΕΚΑ aluminium EXALCO πληροί όλες τις προϋποθέσεις, τόσο από σύγχρονο εξοπλισμό όσο και από τεχνογνωσία, για να ανήκει στους πιστοποιημένους κατασκευαστές αλουμινίου της εταιρείας EXALCO Α.Ε.. Τα παραγόμενα κουφώματα αλουμινίου φέρουν τη σήμανση CE ενώ οι παραγωγικές διαδικασίες που ακολουθούνται είναι βάση των ευρωπαϊκών προτύπων. Τηρεί συγκεκριμένες εφαρμογές στην παραλαβή των προϊόντων, στην παραγωγική διαδικασία, καθώς και στην διαδικασία της τοποθέτησης.

- Άριστη τεχνογνωσία
- Σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός
- Άρτια καταρτισμένο προσωπικό
- Εγκεκριμένα εξαρτήματα που δεν μειώνουν τους συντελεστές υδατοστεγανότητας, αεροδιαπερατότητας και θερμοπερατότητας
- Ελαστικά παρεμβύσματα EPDM και εξαρτήματα μηχανισμών αυθεντικά που τηρούν όλες τις προδιαγραφές της EXALCO
- Μηχανισμός πολλαπλών κλειδωμάτων της κορυφαίας γερμανικής εταιρίας ROTO
- Πόμολο ασφαλείας secustik της HOPPE

Βάση αυτών των προδιαγραφών η εταιρεία ΤΕΚA aluminium EXALCO κατασκευάζει κουφώματα αλουμινίου που καλύπτουν κάθε παραδοσιακή και μοντέρνα τάση και δε φοβάται να εγγυηθεί για την αξεπέραστη αντοχή τους σε ασφάλεια, στεγανότητα και εξοικονόμηση ενέργειας.
Αντικατάσταση
Η εταιρεία ΤΕΚΑ aluminium EXALCO αναλαμβάνει την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων (ξύλινων ή αλουμινίου παλαιάς τεχνολογίας) με τα νέα ενεργειακά συστήματα της EXALCO συμβάλλοντας δραστικά στην εξοικονόμιση έως και 40% στις δαπάνες θέρμανσης και ηλεκτρισμού, ενώ παράλληλα αυξάνεται η θερμική άνεση στους εσωτερικούς χώρους.

ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗΣ!
Service
Ο τακτικός έλεγχος και η έγκαιρη επέμβαση όπου χρειάζεται προστατεύει το κούφωμα σε βάθος χρόνου. Για το λόγο αυτό, το προσωπικό της εταιρείας μας σας δίνει οδηγίες για την σωστή λειτουργία και τον σωστό περιοδικό καθαρισμό των κουφωμάτων σας.

Εάν εντός της περιόδου ισχύος της εγγύησης, τα κουφώματά σας βρεθούν σε μη αποδεκτή κατάσταση για λόγους που δεν οφείλονται στην κακή λειτουργία τους, η εταιρεία θα σας τα επισκευάσει χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.