Η εταιρία Teka Aluminium - Exalco δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου από το 1975. Η συνεχής ενημέρωση του προσωπικού, η άριστη τεχνογνωσία, ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η ποιοτική κατασκευή την έχουν καταστήσει σε μία από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρίες του κλάδου.

Η εταιρία σχεδιάζει και κατασκευάζει συστήματα αλουμινίου Exalco, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για κουφώματα άριστης ποιότητας, σωστής κατασκευής, υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας. Κατασκευάζει κουφώματα αλουμινίου όλων των τύπων, ανοιγόμενα/ανακλινόμενα, συρόμενα, ανασηκώμενα, θερμοδιακοπτόμενα ή μη, φυσούνες, πτυσσόμενα συστήματα, υαλοπετάσματα, χωρίσματα εσωτερικών χώρων και κάθε τύπο ειδικής κατασκευής. Πρόσθετα ασχολείται με την κατασκευή σιτών, ρολών, σκιάστρων, κάγκελων αλουμινίου κλπ.

Η επεξεργασία των προφίλ πραγματοποιείται στην ιδιόκτητη έδρα της επιχείρησης, στην οδό Νέστορος 11, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων κοπής και χρησιμοποιούνται άριστης ποιότητας υλικά και εξαρτήματα των μεγαλύτερων οίκων.

Πληροί όλες τις προϋποθέσεις, τόσο από σύγχρονο εξοπλισμό όσο και από τεχνογνωσία, για να ανήκει στους πιστοποιημένους κατασκευαστές αλουμινίου. Η εταιρία  έχει φέρει σε πέρας μέχρι και σήμερα μεγάλο πλήθος έργων με απαιτητικές προδιαγραφές και μέγιστο βαθμό δυσκολίας. Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η ποιότητα είναι τα συστατικά της πετυχημένης μας πορείας και οι πελάτες μας (ιδιώτες και εργολάβοι) αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μας. Τα παραγόμενα κουφώματα αλουμινίου φέρουν τη σήμανση CE ενώ οι παραγωγικές διαδικασίες που ακολουθούνται είναι βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων.

Στο νέο εκθεσιακό χώρο της εταιρίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σ΄ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον ο επισκέπτης θα βρει λύσεις που ανταποκρίνονται στις δομικές απαιτήσεις του χώρου του, επιλέγοντας με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού μας το ιδανικό κούφωμα βάσει των αναγκών του.

Η σωστή μελέτη του έργου σας είναι βασική προϋπόθεση για μια καλή συνεργασία γι’ αυτό και το προσωπικό μας φροντίζει από την αρχή ώστε ο πελάτης να είναι ενήμερος για το τελικό κόστος της κατασκευής, το χρόνο παράδοσης του έργου και φυσικά τα απαραίτητα πιστοποιητικά εγγυήσεων που θα συνοδεύουν τα παραγόμενα προϊόντα.