Η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη των πελατών μας μέσα από τα 40 χρόνια παρουσίας μας στον χώρο, έγκειται στο ότι είμαστε δίπλα στον καταναλωτή πριν και μετά από την πώληση, προσφέροντας χρήσιμες συμβουλές για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αλουμινίου, την κατασκευή των κουφωμάτων, την σωστή λειτουργία και την συντήρησή τους.
Τα κουφώματα αλουμινίου αποτελούν ιδανική λύση για τις κατασκευές μοντέρνων κτιρίων, καθώς και για τις ανακαινίσεις παλαιών κτιρίων. Το αλουμίνιο είναι 100% ανακυκλώσιμο υλικό, με υψηλή μηχανική αντίσταση, άψογη λειτουργικότητα, εξαίρετη αντοχή στην ατμοσφαιρική διάβρωση, με εξαίρετες ιδιότητες ηχομόνωσης και θερμομόνωσης, καθώς και μεγάλη ποικλία χρωμάτων.
Διατίθονται σε διάφορους τύπους: Ανοιγόμενα - Ανακλινόμενα, Συρόμενα Επάλληλα / Χωνευτά, Ανασηκώμενα κλπ.
Όλα τα παραγόμενα συστήματα φέρουν την σήμανση CE.
Η ταινία γνησιότητας της EXALCO εγγυάται την ποιότητα των κουφωμάτων.
Τα κουφώματα αλουμινίου δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση. Στην αρχή καθαρίζουμε από το κούφωμα την σκόνη και τα χώματα με την χρήση μιας βούρτσας με μαλακές ίνες. Έπειτα ο καθαρισμός συνεχίζεται με την χρήση υδατικού διαλύματος υγρού σαπουνιού με ήπιο pH και εφαρμογή με μαλακό καθαρό ύφασμα. Η διαδικασία ολοκληρώνεται ξεπλένοντας με καθαρό νερό και στεγνώνοντας με επιμέλεια τις επιφάνειες με καθαρό στεγνό ύφασμα. Ειδικά για τα κουφώματα αλουμινίου με ηλεκτροστατική βαφή, καλό είναι ο καθαρισμός να γίνεται σε ώρες που ο ήλιος δεν φωτίζει άμεσα το κούφωμα.